KLIPPNING

KLIPPNING I UPPSALA

Inte vilken frisörsalong som helst

Kundfokus samt en passion för att klippa är det som förenar oss frisörer och barberare på salong Queeings. Hos oss finns frisörer med drygt 20 års erfarenhet inom yrket och samtliga har gesällbrev. Men ännu viktigare än all den erfarenheten är att vi är värdar och värdinnor. När du besöker oss för klippning i Uppsala får du därför den upplevelse som vi själva hade önskat oss på en frisörsalong.

Skräddarsydd rådgivning

Det finns inget hår som är precis likadant som ett annat. Varje hårtyp kräver en egen behandling med särskilda produkter. Vi på salong Queeings i Uppsala prioriterar att ta tid för våra kunder och erbjuder noggranna konsultationer där vi tar reda på vilken hårtyp just du har. Vi avgör sedan i samråd med dig vilken stil, behandling och produkter som är bäst för ditt hår, varpå du får en helt skräddarsydd klippning som glädjer både dig och ditt svall.

Alla typer av klippningar

Service som går långt

Att komma till oss på salong Queeings i Uppsala ger dig en stund av avkoppling och lyx mitt i vardagsbruset. Vi vill att du ska vara nöjd med hela upplevelsen, men såklart framförallt din nya frisyr. Du får därför endast lämna salongen om du är 100% nöjd.

Varför klippning på salong Queeings i Uppsala?