HERRKLIPPNING

HERRKLIPPNING I UPPSALA

Oavsett om du vill ha en klassisk eller trendig look så fixar vi det här på salong Queeings i Uppsala. Vi klipper hår och skägg i alla olika längder och hjälper dig gärna med att hitta en frisyr som passar dig och dina drag. Efter klippningen delar vi såklart med oss av våra bästa stylingtips så att du enkelt kan underhålla frisyren hemma.

Självklart går det även att kombinera din herrklippning med någon av våra andra behandlingar. Är du sugen på en helt ny look eller vill du bara fräscha upp din nuvarande färg? Vi löser det!

 

Boka en tid som passar dig

Ring oss för att boka en tid, boka online eller dyk helt enkelt upp på drop-in. Vi ser fram emot att få ge dig en stund av avkoppling och lyx mitt i vardagsbruset!

Trots våra förmånliga priser vägrar vi att kalla oss själva en billig herrfrisör i Uppsala. Vi tummar helt enkelt inte på kvalitén. I varje herrklippning ingår styling och tvätt för att du ska få en helhetsupplevelse.

Vi erbjuder mer än bara herrklippning i Uppsala

Utöver våra frisörer på salong Queeings har vi även oerhört skickliga barberare som mer än gärna trimmar, skulpterar och snyggar till skägget, mustaschen och frisyren i en och samma sittning.