HÅRFÄRGNING

BEHANDLINGAR FRISÖRER

Vill du färga håret i Uppsala? Kom till oss på salong Queeings. Vi hjälper dig att hitta färgen och stilen som passar just dig och ditt hår bäst. Brinnande rött, drömmigt pastellrosa eller naturligt chokladbrunt? Det är upp till dig – vi fixar allt!

Balayage - en glamorös slingteknik

Balayage och ombre är två stilar som kräver ytterst lite underhåll och enkelt växer ut igen utan någon markant utväxt. För dig som vill ljusa upp håret utan att behöva komma tillbaka till frisören var 4e-6e vecka är detta ett utmärkt alternativ! 

Självklart går det även att kombinera färgningen med en klippning. Är du sugen på en helt ny look eller vill du bara fräscha upp din nuvarande färg och klippa topparna? Vi löser det!

Boka en tid som passar dig

Ring oss för att boka en tid, boka online eller dyk helt enkelt upp på drop-in. Vi ser fram emot att få ge dig en stund av avkoppling och lyx mitt i vardagsbruset!

Trots våra förmånliga priser vägrar vi att kalla oss själva en billig frisör. Varför? För att vi aldrig tummar på kvalitén. I varje hårfärgning ingår styling och tvätt för att du ska få en helhetsupplevelse.